تولید و پرورش قارچ های خوراکی و دارویی
 
آموزش و مشاوره جهت احداث یک واحد تولید قارچ خوراکی

محل درج آگهی و تبلیغات
 
نوشته شده در تاريخ شنبه ۱۲ دی۱۳۸۸ توسط مهدی جوادی

ویژگی ها این کپک :           

2- سریع رشد می کند .

2- سریع رشد می کند .

2- در رشد رویشی ریسه ها به رنگ سفید است.

3- رشد زایشی به رنگ سبز است.

زمانی که این کپک رشد رویشی خود را آغاز کرد و ریسه های آن رشد می کند تفاوت چندانی بین ریسه های این کپک با کپک های قارچ های خوراکی وجود ندارد ، فقط کارشناسان می توانند تشخیص دهند.

زمانی متوجه می شوید که کپک به مرحله زایشی رسیده و به رنگ سبز در می آید.

در پتری دیش

زیر میکروسکوپ

روی بستر و خاک

آلودگی :                                

این کپک در تمام مراحل تولید قارچ های خوراکی ممکن است دیده شود.

1- تولید بذر

2- در سوبسترا ها و کمپوست

3- در خاک پوششی ( قارچ دکمه ای )

راه های انتقال :

1- خاک آلوده

2- استریل نبودن بذر

3- انتقال آلودگی توسط کارگران

4- انتقال آلودگی توسط حشرات

سم مصرفی :

کاربندازیم


.: Weblog Themes By Pichak :.






Powered by WebGozar

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک